Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Montse Bel / Barcelona

Hola Marcel, jo també vaig veure el concert per TV3 el dia d'any nou i em va agradar molt. Ja que tenim la sort els que no sóm entesos en música classica i vi de tenir-te a tu per apropar-nos-hi d'una manera més humil, jo et volia demanar consell si pot ser, d'on poder fer un curs per iniciants en el món del vi. Jo veia el teu programa "En Clau de Vi" i m'agradava molt, tenia moments molt divertits!. No hi entenc gens, m'agrada i em desperta emocions com la música. Sense cap compromís. Felicitats per la teva feina! Montse.

 

Marcel

Hola Montse,

molt agraït per les teves paraules i pel teu interès en la nostra feina.

Mira, cursos d'aproximació al món del vi se'n fan forces i a diversos llocs.

Jo, com que veig que ets de Barcelona, miraria d'informar-me dels que fan, per exemple, a "Vilaviniteca".

Tant a la botiga del carrer Agullers, com a la del carrer València, crec que en fan, o almenys fan tastos amb vocació didàctica.

T'animo a entrar en aquest món que, igual que el de l'òpera, ja veuràs que és un pou insondable de sensacions i que, com més t'hi endinses, més t'atrapa.

Un petró, Montse.

 
 
 
 
Cerrar