Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Manel Pérez Simón / Badalona

Hola Marcel, vaig assistir a la darrera representació de SINFONOVA al auditori de Bcn. Ara veig que el proper 29.5.16 ho torneu a fer. ¿¿ Es el mateix que l´anterior o es una nova producció?? Gràcies. Manel.

 

Marcel

Hola Manel,

sí és el mateix concert, el "Nomnés per a uns quants?".

Passa que hi va haver força gent que no va aconseguir entrades perquè estava ple i ara, després d'haver estat emes per TV3, hi ha també un bon grapat de persones que s'ha interessat per veure'l en directe.

Els organitzadors del Festival del Mil.lenni es van interessar en què el nostre concert tanqués el Festival d'aquest any, i per això hem fixat aquesta nova data per tornar a presentar-lo a Barcelona.

A veure com ens surt l'aventura!

Gràcies per l'interès.

 
 
 
 
Cerrar