Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Ignacio Ferrer González / Malgrat de Mar

Hola Marcel, Avui revisant la graella de programació de Catalunya Música, he vist que la retransmissió de l'Òpera Otello de Rossini, ocuparà, avui, Dimecres dia 10, l'espai comprès entre les 20:00 i les 24:00. Avui, hi haurà estrena de temporada? O haurem d'esperar fins al Dimecres 17? Potser el tindrem Dissabte a les 19:00? Moltíssimes Gràcies per endavant.

 

Marcel

Benvolgut Ignació,

sí, tens raó, avui hi ha aquesta transmissió, però, a banda d'això, l'arrencada del nou format de l'Histories de l'òpera no començarà fins la primera setmana de març.

La preparació està essent una mica més dificultosa del que es pensava la ràdio i hi ha una novetat per la qual calen unes determinades gestions que s'estan fent. ( Quan comencem ja veuràs a què em refereixo )

Per tant, l'estrena s'ha hagut d'endarrerir fins al primer dimecres de març.

Moltes gràcies per l'interès i per seguir-nos.

Una abraçada

 
 
 
 
Cerrar