Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Margarita / Castelldefels

Hola Marcel, Enhorabuena por el programa de ayer en Caixaforum. Excelente todo, los solistas, sobretodo la soprano Maribel Ortega, y el pianista. Que maravilla!Lo disfruté hasta el último minuto. Y tu presentación, como siempre, genial, sobretodo para no tan entendidas de la opera como yo. Felicitats. M´estic aficionant molt. ¿No podrías organizar una actuación en el Teatro Plaza de Castelldefels? O solistas de este categoría actúan en teatros más importantes.? Un cordial saludo

 

Marcel

Benvolguda Margarita, estic content que ho passessis bé en el concert del CaixaForum i t'agraeixo molt que escriguis per dir-ho. Efectivament, els solistes que van protagonitzar-lo són d'alt nivell i és que, si no hagués estat així, et ben asseguro que no hauria pogut muntar el tipus de repertori que van fer que, com vas tenir ocasió de comprovar, és impressionant, però també difícil i arriscat vocalment.

Pel que fa al cnductor de l'acte,  tenint aquests cantants, no és difícil que el qui els presenta llueixi també però, de tota manera, gràcies per l'elogi.

I una cosa..: Endavant amb l'afició! En òpera, ningú no és entès i alhora tothom ho és si, assistint a una funció, la música li arriba i l'emociona.

 
 
 
 
Cerrar