Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Maite Bardaji Marti / bcn

una vetllada molt agradable ahir nit al caixafòrum. Molta professionalitat i ganes es van juntar allà dins. Felicitar al Ricard, la Marisol, el Josep, el Toni,,,. I es que no deu ser gens senzill, trobar-te darrera unes cortines, que diguin el teu nom, sortir i apa, a "palo seco", la mort d'Isolda. I fer-ho bé....El presentador i conductor de l'acte, un tal macel, també va estar prou bé, progressa adequadament. A millorar alguna cosa, però en conjunt bé...... Saps que no vaig arribar al de les 20h i de poc no arrivo tampoc al de les 22h, degut a que em vaig quedar atrapada a l'interior d'un caixer automàtic de la Caixa per més inri,,, van ser 20' molt traumàtics,,,,..... però més traumàtic van ser el viatge amb taxi amb un senyor paquistanés a posteriori. Anava fotent bandades pel carrer Aragó a 70 km/h. No vaig poder ni ficar-me brillo als llavis (que m'havia menjat al caixer, prèviament), a risc de semblar un os panda a la baixada..... Va ser horrorós. Vaig imaginar el guió d'una "forza del destino 3.0". Sort que al final,,, no va ser el mateix.. Una abraçada, i si puc, l'any que vé repetiré, em refereixo al concert, of course.

 

Marcel

Quines coses et passen, Maite!! Però, en fí, l'important és que al final vas arribar i que vas poder gaudir d'un concert que, com tu dius, no era precisament fàcil, ni per a les veus que el van cantar, ni per al pianista que el va interpretar. Si el conductor del concert, aquest tal Marcel, et va semblar correcte, és segur que és perquè te'l miraves amb bons ulls, perquè ja se sap que aquesta mena de presentadors de la tele i de la ràrio, tenen molta xerrameca, però poca cosa més. Li transmetré que té coses a millorar, però que et sembla que progressa adequadament. Gràcies, per la confiança, Maite, i per explicar la teva peripècia i les teves impressions del concert. L'any que ve, si el CaixaForum ens torna a encarregar un concert d'estiu, t'hi espero!

 
 
 
 
Cerrar