Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Teresa Roca / Sabadell

Bona tarda, Marcel: He descobert aquest estiu un llibre editat del 2013 que es diu "Ópera para dummies" que està força bé per aquells que es volen iniciar en el món de l´òpera, però també per aquells que ja fa anyets que ens hi movem. M´ha agradat, i el que més em sorprén és que és molt semblant al que van escriure amb el Roger Alier, el "Cinc cèntims d´òpera" i amb alguna incursió al "Paraula d´òpera". També hi ha una part de consells de com apropar-se a l´òpera o quina actitut s´ha de tenir o s´hauria de tenir quan vas a l´òpera. En fi, ho comento perquè es força recomenable. Espero i desitjo que hagi tingut un molt bon estiu. Salutacions, Teresa

 

Marcel

Ok, Teresa, gràcies per la teva recomanació, en nom de tots els qui llegeixin la teva comunicació  Jo aquest llibre l'he tingut a les mans i l'he fullejat, però no el tinc. Me'l tornaré a mirar. Per cert, per a qui li pugui interessar, de la mateixa col.lecció, també n'hi ha un de vins. Una abraçada.

 
 
 
 
Cerrar