Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Santi Sierra / Barcelona

Hola Marcel. Ahir vaig començar de nou el llibre 5 cèntims d'òpera que ja el vaig llegir fa molt de temps, doncs és de la primera edició¡¡ Doncs t'escric per a dir-te, que tot i que ja l'he llegit i crec que rellegit algun altre any. Ahir vaig llegir 3 capítols de cop, i sempre amb un somriure. Doncs és molt interessant tota la conversa de cada capítol, però a més, és divertida¡¡¡ i la veritat és que em fa passar una bona estona. osigui que gràcies per aquest genial llibre¡¡ salutacions.

 

Marcel

Que bé això que em dius, Santi!!

La veritat és que, francament, a mi també em sembla que el llibre ens va quedar força bé. Crec que s'accedeix als perquès fonamentals de la història de l'òpera, dels seus autors més importants, i de les seves obres principals, amb un somriure, i a més, deixant veure de manera clara la relació d'amistat que tenim el Roger Alier i jo.

N'estem molt contents i m'alegro molt sempre que algú em diu o m'escriu que s'ho passa bé llegint-lo.

Gràcies.

 

 
 
 
 
Cerrar