Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Larissa Andréyevna Gerasimova / Tortosa

Benvolgut Marcel He fet una troballa d'un cantant que era totalment desconegut per mi. Parlo del tenor alemany Fritz Wunderlich, suposo que ja el coneixes de sobra. El recomano de tot cor a tothom que pugue llegir això, si encara algú el desconeix com era el meu cas. L'he escoltat molt aquests dies i em sembla extraordinari. Llàstima que va morir tant jove, la carrera que hagués fet no sap ningú, encara sort que hi ha la discografia. Només volia dir això, perdona Marcel si faig servir la teva web per fer recomanacions i deixar la meva opinió Salutacions

 

Marcel

Benvolguda Larissa,

efectivament, Fritz Wünderlich va ser realment un extrraordinari tenor líric, excepcionalment dotat i amb una musicalitat de primeríssim nivell. Fas molt bé de recomanar-lo aprofitant aquest espai. Llàstima, però, que, per a fer una bona carrera ( igual que per a tenir una vida llarga ) sigui molt important també tenir el cap ben moblat i, segons tinc entès, Wünderlich portava una vida que el va fer morir jove. Amb la seva mort, el món va perdre un gran artista.

 

 
 
 
 
Cerrar