Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Manel Sala / Tarragona

Hola Marcel Referent a la recomanació que li fas a la Larissa i a tothom en general, comparteixo amb tu l'opinió que "El comte Ory" és divertidíssima i dir-te que encara que al Liceu no s'ha representat mai, si no vaig errat, ja es va estrenar a CAtalunya l'1 de juliol de 1830, concretament al Teatre de la Santa Creu de BArcelona, avui dia Teatre Principal, dos anys després de la seva estrena a París. Crec que és així

 

Marcel

Hola Manel!

Primer de tot, et demano disculpes perquè no em vaig adonar que no t'havia contestat el teu comentari, quan em va entrar. Sort que m'ha avisat la Izaskun!

Desconec la dada de si "Le comte Ory" es va estrenar al Teatre de la Santa Creu, però si tu ho dius, segur que devia ser així. En aquell moment, efectivament, en el Teatre de la Santa Creu ( que rivalitzava amb el Liceu ) s'hi estrenaven un munt d'òperes.

Gràcies per la dada i disculpa el retard en la contesta.

 
 
 
 
Cerrar