Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Mª Rosa Delgado / Sant Celoni

Bon dia Marcel. No m´és possible escoltar el vostre programa en directa però no hi ha manera de trobar-lo per la web de Catalunya Música, com és? Suposo que encara el feu perquè surt a la graella de programació. Si us plau no deixeu de fer-lo!!!!!!

 

Marcel

Benvolguda Maria Rosa,

per ara, Catalunya Música no es pot permetre que fem una temporada més de l'"Històries de l'òpera".

Tot i que em consta la voluntat de la direcció de l'emissora de fer-la, les restriccions pressupostàries que sembla que tenen els ho fan impossible, segons em comuniquen a mi.

La voluntat de l'emissora és emetre durant aquest any reposicions del programa, a l'espera de temps millors en el futur.

Em sap greu, però, per ara, aquesta és la informació que tinc.

Moltes gràcies pel teu interès.

Marcel

 

 
 
 
 
Cerrar