Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Larissa Gerasimova / Tortosa

Benvolgut Marcel Al final m'he decidit a escriure una petita nota Me feia una mica de vergonya ja que no sé expressar-me prou bé encara. Estic estudiant català i m'agrada molt el món de l'opera i amb el vostre programa faig les dos coses:escolto l'idioma i el matiso i aprenc opera, que és un món que cada vegada m'agrada més i més. El programa m'agrada molt, procuro no perdre cap. És molt distret i educatiu, molt entenedor i sempre aprens coses noves i interessants. Només això Salutacions

 

Marcel

Només això, dius, Larissa? I et sembla poc?

No sé d'on ets, imagino que d'algun país de l'est pels cognom que tens, però a mi em sembla que ja voldrien molts catalans expressar-se i escriure com tu ho fas en la nostra llengua! Això per començar. Així que, enhorabona!

A banda d'això, per a nosaltres és una orgull que triïs el nostre programa, no només per familiaritzar-te amb el català, sinó per entrar en el món de l'òpera, un món que t'asseguro serà per a tu, com ho és per a tothom, un pou insondable d'emocions que no s'acaben mai.

Gràcies per distingir-nos fent-ho i, si us plau, no deixis d'escriure'ns, sempre que et vingui de gust.

Enhorabona, Larissa, i moltes gràcies.

 

 
 
 
 
Cerrar