Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Raquel Martínez / Barcelona

Bon dia Marcel i Feliç Dia de Sant Jordi a tothom, El proper dimarts 26 (conferència Natalie D.) hi ha vaga de metro, potser això dificulta poder anar a molta gent... A més, coincideix amb un Rigoletto en directe des de l'opera de Paris... No sé si seria molt complicat posposar la conferència al següent dimarts. Bé només és una petita observació. Bon cap de setmana!!

 

Marcel

Benvolguda Raquel,

em temo que això serà impossible. Primer, perquè és difícil que CaixaForum decideixi alterar la seva programació regular però és que, a banda d'això, aquest cicle està lligat des de fa molts mesos però, canviant una data ara, a mi també em seria impossible trobar-ne una altra que fos relativament pròxima.

Així és que haurem de fer la sessió el dia que està prevista ( dimarts que ve ) a risc que tots els elements que has dit, n'afebleixin una mica l'assistència.

Tot i així, gràcies per l'interès.

Una abraçada

 

 
 
 
 
Cerrar