Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Maite bardaji / Bcn

Ahir día 22316 vaig asistir al concert a l.entorn de Wagner i el cinema qe es va fer al Liceu. No sabia que el presentaries!!!. Quina sorpresa i quina il.lusió a la vegada!!!! ( no consulto elprograma com hauria de fer ho reconec. Normalment in situ o després si m.ha sorprès alguna cosa) Va ser interesant. M.agrada veure "treballar" els directors d.orquesta i els concerts t.ho permeten....així com l.orqestra es clar,estàs més atenta a cada secció potser. Això no t.ho permet l'òpera, considero. Però, a part, et volia fer una altre consulta. M.agradaría saber la previsió del curs d,estiu d.aqesta any. Si el tens pensar fer,dates, aqestes cosetes..... Molt amable Una abraçada. Maite Bardaji

 

Marcel

Hola Maite!

Sí, no era gens fàcil per a mi l'assignatura d'ahir al Liceu!

No sabia ben bé quin públic trobaria ni en què podria estar més interessat, si en les peces de Wagner que s'hi interpretaven, o bé en les bandes sonores originals que també s'hi feien. Per altra banda, l'encàrrec del Liceu era que posés l'èmfasi de la presentació en els parel.lismes argumentals de la influència wagneriana en els arguments del cine, més que no pas en la música.

En fí, crec que el públic va quedar bastant satisfet, a jutjar pels aplaudiments del final.


Tema curs de l'Estiu:

La setmana en què es farà aquest any el IV Curs d'EStiu d'Òpera Marcel Gorgori serà la del 4 al 8 de juliol. I saps què? aqwuest any, abans que l'hagi convocat oficialment ( cosa que faré molt possiblement cap a finals del mes que ve ) ja tinc 4 places reservades!

Són persones que, com tu, ja s'hi han interessat i m'han demanat que els reservi la plaça.

Si aquest és el teu cas, Maite, ja m'ho faràs saber, d'acord?

Una abraçada, Maite, i gràcies per l'interès.

 
 
 
 
Cerrar