Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Maria Teresa Llobet / Barcelona

Marcel, Està cancel.lat el concert de demà diumenge a l'Auditori? Si us plau, no ens donis aquest disgust.

 

Marcel

Benvolguda Maria Teresa,
malhauradament, aquest daltabaix que ha tingut L'AUDITORI de Barcelona, motivat pel conflicte que té amb el col.lectiu d'acomodadors, afecta absolutament tota la programació i, per tant, també el concert de SIMFONOVA que havíem de fer diumenge.

Com et pots imaginar, ens sap moltíssim greu, primer per a totes les persones que ens havieu fet confiança ( L'Auditori era ple fins a la bandera ), després perquè tot apuntava que diumenge hauríem viscut una gran jornada d'emocions i d'èxit, i finalment, perquè, com et pots imaginar, la suspensió d'un espectacle d'aquestes característiques, amb 140 persones a l'escenari, amb tots els assajos fets, amb la publicitat feta, amb tota la infraestructura preparada, i a menys de 48 hores de l'estrena, suposa un daltabaix econòmic, i també d'imatge, important per a nosaltres, encara que SIMFONOVA no hi tingui res a veure.

Ara bé, Maria Teresa, ja hem parlat amb la direcció i la gerència de l'Auditori, i aquests ja ens han manifestat la voluntat de reparar, en la mesura que els sigui possible, el dany que ens causa tot el fet i, naturalment, la seva voluntat de trobar una nova data per a celebrar el concert que aquest diumenge hauríem celebrat.

Tan bon punt això sigui possible, us ho farem saber puntualment i, apel.lant novament al vostre interès i a la vostra comprensió, us tornarem a demanar la confiança, amb totes les ganes d'oferir-vos la jornada d'emocions que us hauríem ofert aquest diumenge.

 

De moment, l'Auditori tornarà tot l'import de les entrades adquirides per tothom, ja sigui anant a les taquilles, o ja sigui adreçant un mail a mgarcia@auditori.cat amb el vostre número de compte i data de caducitat.

 

En aquest moment, des de SIMFONOVA, no podem fer altra cosa que demanar-vos disculpes pel trasvals.

Una abraçada, Maria Teresa
Marcel Gorgori

 

 
 
 
 
Cerrar