Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Josefina Catalán / Barcelona

Estic escoltant el vostre programa sobre "Suor Angelica". Cristina Gallardo-Domâs, no és xilena? O potser em confonc de soprano? Per cert, jo ja tinc la meva entrada pel SIMFONOVA. Si publiqueu l'esdeveniment a la vostra pàgina de facebook ho podrem compartir. Salutacions i fins aviat!

 

Marcel

Benvolguda Josefina, tu i l'allau de persones que us heu posat en contacte amb noslatres per diferents canals, teniu tota la raó.

Cristina Gallardo-Dômas és xilena i no gallega, tal com, per error, va dir en Roger Alier. Va ser una confusió del moment. Gràcies per l'interès d'escriure'ns i esmenar-nos l'error.

Agraït també per l'interès que has tingut a comprar entrades pel concert "Només per a uns quants?" que farem a L'Auditori el dia 14 de juny, estic segur que no te'm penediràs.

No trigarem a publicar al facebook de SIMFONOVA l'esdevaniment.

Una abraçada

 
 
 
 
Cerrar