Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Josefina Catalán / Barcelona

Estic escoltant el vostre programa de "La Rondine". Permeteu-me un apunt de premsa rosa. La parella actual de Roberto Alagna es la soprano Aleksandra Kurzak, una senyora amb una veu interessant (des de la meva humil opinió, que jo no sóc pas crític musical). Bé, segueixo escoltant el programa que, aquest sí que ho sé del cert, és més que interessant. https://www.youtube.com/watch?v=hKYpZntZwQk

 

Marcel

OK, Josefina, gràcies per la informació de premsa rosa i, sobretot, gràcies per la certesa que tens en relació al nostre programa.

 
 
 
 
Cerrar