Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Josep Maria Sabaté / Riudecanyes

Gràcies Marcel per la formidable estona que ens vareu regalar ahir al teatre Fortuny de Reus i mostrar-nos com l'òpera ha estat i és un fantàstic vehicle per expressar des dels sentiments més íntims fins a les il·lusions col·lectives. Visca l'òpera i visca la llibertat.

 

Marcel

Gràcies a vosaltres, Josep Maria!

Ens havien dit que el públic del Fortuny d eReus era difícil i fred, i el que vam trobar nosaltres, des del primer moment, va ser tot el contrari. Com he dit en algun altre lloc, a tots els teatres on SIMFONOVA ha actuat fins ara ens han donat una molt bona acollida, però segurament, al Fortuny de Reus, ha estat la més efusiva que hem tingut fins ara.

Una abraçada i gràcies a tots!

 
 
 
 
Cerrar