Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Maria Teresa Llobet Arbat / Barcelona

Hola Marcel. Mirant l'última informació de Simfonova, no he vist cap concert a Barcelona, però he trobat per una altra via que el dia 4 de Novembre n'hi ha un. És cert? Llegint els comentaris, enhorabona per l'èxit! T'el mereixes.

 

Marcel

Maria Teresa,
A veure.., efectivament, el dia 4 de novembre, fem una part reduïda del concert "Només per a uns quants? a Barcelona, al Teatre BARTS, però és només la meitat del concert i el fem, amb finalitats benèfiques,  per la Fundació privada Finestrelles

Passa que, en aquest cas, el preu de les entrades és l'aportació econòmica que es fa a benefici de la fundació, i això fa que estigui molt per sobre del preu que habitualment costen les nostres entrades.

Aleshores...,
el dia 30 de gener de 2015, actuem a l'Auditori de Sant Cugat, amb el concert complet, tal i com és, i al preu normal de les entrades ( que, per cert, ja es poden treure )
En aquest moment, L'Auditori de Sant Cugat és el teatre més pròxim a Barcelona que tenim contractat per a fer el nostre espectacle. A les pàgines de SIMFONOVA trobaràs tots els altres teatres on anem i la data.

És evident que, tard o d'hora, debutarem a Barcelona. Estem treballant perquè això pugui ser però, per ara, no ho tenim lligat.

Gràcies pel teu interès, Maria Teresa.

 

 

 

 
 
 
 
Cerrar