Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

M.Teresa Escribano Giribets / Barcelona

Hola Marcel, m´han comentat que estas preparant alguna cosa d'opera amb cors que presentaras també a Barcelona. Em podries dir de que es tracta i a on ho presentaras?

 

Marcel

Sí, Maria Teresa, és la iniciativa que més il.lusió i més temps m'està ocupant en aquests moments.

La iniciativa es diu SIMFONOVA, que és una productora d'una mena de concerts-espectacle que crec que no s'han fet fins ara, al nostre país.

El concert amb què ens presentem es diu "Només per a uns quants?" i, a banda de conduir-lo jo mateix, està protagonitzat per una orquestra simfònica, un cor de 65 membres, i 4 cantants solistes.

En aquests moment estic enllestint una part àmplia i completament nova de la web, que penjaré ja la setmana que ve, en la qual trobaràs tota la informació, tant del projecte, com del concert "Només per a uns quants?" ( Teatres on ja està contractat, dates, fragments en video, fotografies, entrades, etc ), però, de tota manera, si te'n vas a la secció ESPECTACLES D'INICIATIVA PRÒPIA, trobaràs un petit avançament que ja fa dies que està penjat de tot això que et dic.

Ja t'avanço que, de moment, no tenim contractat el concert a Barcelona, però sí al Teatre Auditori de Sant Cugat, el dia 30 de gener de 2015.

Gràcies per l'interès, Maria Teresa.

 
 
 
 
Cerrar