Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Alfred Oltra Ruiz / Barcelona

Hola Marcel, un saludo me llamo Alfred Oltra (no soy pariente del compositor); tuve la suerte de conocer al sr. Alier en el concierto Wagner en Peralada (agosto 2013) y abusando de la circunstancia le transmiti una duda que ya hace años tengo y no he podido resolver: quizá aprovechando el 100 (y último) programa bicentenario Verdi-Wagner se pudiera desvelar cuál es la música (una canción a capella de coro masculino) que suena al final de cada capítulo de esa serie que no te gusta, la de Wagner protagonizada por Richard Burton. Nadie me ha sabido resolver este pequeño enigma hasta ahora. Me haría muy feliz si el sr. Alier por fín lo haya resuelto. Un saludo y un agradecimiento de antemano por vuestro programa que nunca me pierdo.

 

Marcel

Benvolgut Alfred, m'agradaria molt poder-te resoldre l'enigma que em planteges però, he anat a buscar expressament la sèrie, i malhauradament, no identifico el cor que, tal com dius, hi ha al final de cada capítol.

Ara m'has generat a mi el dubte i miraré d'aclarir-lo. Si ho faig, t'ho faré saber.

Gràcies per la confiança, tot i que, en aquest cas, no t'hagi pogut corresponde.., de moment.

 

 
 
 
 
Cerrar