Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Josep F. Payró / Barcelona

Sóc un dels molts que, no pudent escoltar de vegades el programa a la graella, el descarrego i el gaudeixo quan puc. Programes como el vostre no poden faltar a una emisora pública. Felicitats a tot l'equip (Marcel, Roger i Dani)i felicitats també per els responsables tècnics del podcast.

 

Marcel

Agraïts, Josep! Públics o privats, mirem de fer un programa que us faci passar una bona estona, explicant coses que ens semblen interessants d'un món insondable d'emocions com és el de l'òpera. Gràcies per seguir-nos.

 
 
 
 
Cerrar