Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Ignasi García-Die / Cornellá de Llobregat

Benvolgut Sr. Gorgori, Volia agrair-los els bons moments que em fan passar amb “Històries de l'opera” no les puc sentir en directe però les descarrego i les escolto quan puc. Vaig comentar amb una amiga alemanya com es pronunciava, en alemany, el nom de Wagner i és exactament com diu el Sr. Alier o millor dit com el guia de Dresde. Salutacions cordials.

 

Marcel

Tens raó, Ignasi.

Com que anem fent les gravacions de l'Històries de l'òpera de manera un pèl avançada, encara no ho has pogut escoltar però ja veuràs que, d'aquí a un parell de programes, ho aclarim definitivament, en la línia que tu apuntes.

Gràcies per l'interès.

 
 
 
 
Cerrar