Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Lourdes Parull / Mataró

Hola Marcel, Vaig assistir al concert d'ahir a la tarda amb l'orquestra Simfonova i va ser molt emocionant. M'encanta la teva manera d'apropar-nos al món de l'opera tant divertida i planera, amb la l·lusió i entusiasme que ens trasmets, vaig gaudir-ne molt. Els minuts que vam estar de peu aplaudint-vos, era per transmetre el nostre escalf i el nostre agraïment. Va ser una vetllada espectacular. Us desitjo molta sort en aquesta nova etapa i que assoliu tots els exits que sobradament us mereixeu. Salutacions, Lourdes

 

Marcel

Gràcies a tu, Lourdes, per la confiança i l'interès de venir a veure de què va això que anomenem SIMFONOVA i què és aquest especatcle que titulem "Només per a uns quants? ".

La veritat és que ens vau transmetre aquest escalf i aquest suport que dius. I tant que ens el vau transmetre! I això ens anima a treballar i a continuar endavant per tal que, primer, l'espectacle es pugui fer a tants teatres de Catalunya com siguem capaços, i segon, que poguem crear-ne de nous ben aviat.

Si vols que t'informi de noves propostes, si us plau, fes-m'ho saber a través de la secció de la web INTERESSAR-ME EN LA FEINA DEL MARCEL, i així ho faré.

Moltes gràcies, Lourdes, i una abraçada.

 

 
 
 
 
Cerrar