Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

CRISTINA GIL ALVARO / BARCELONA

Gràcies Marcel. Gràcies per una vetllada en la que he sigut molt feliç. Jo era la noia de primera fila que, emocionada, de tant en tant s'eixugava les llàgrimes. Només puc desitjar-te de tot cor que aquest espectacle tingui la continuïtat i èxit que es mereix. Jo aposto pels projectes fets amb professionalitat i amb grans dosis d'il·lusió i generositat, i Simfonova reuneix aquestes qualitats i moltes més. Felicitats a tot l'equip. Ah! i el "brindis" de La Rondine ha estat una meravellosa descoberta!

 

Marcel

Moltes gràcies a tu, Cristina, t'agreixo molt els bons desitjos, les teves paraules,  i sobretot que les comparteixis en aquest espai.

Des de l'escenari, es fa una mica difícil de distingir les cares del públic però t'asseguro que, en canvi, l'emoció, no sé per quins canals, però arriba de manera fortíssima. Segur que els aplaudiments tant generosos hi contribueixen, però crec que alguns dels silencis que e spodien tallar i que ahir hi va haver en determinats moments, són tan importants com els primers.

Gràcies per ser-hi i per compartir les teves impressions.

 
 
 
 
Cerrar