Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Mª Luisa Cavestany / Barcelona

Me gusto mucho la conferencia de ayer en la biblioteca Clará! A nadie se le ocurrió moverse del asiento hasta que acabó, y eso que hiciste cerrar la biblioteca mas tarde de lo habitual, ja ja...Ojalá te inviten a ir otra vez y pronto! Que bien que hayas puesto mas programas de radio antiguos en la web, ahora estoy oyendo los del 2005, gracias!

 

Marcel

Gràcies a tu, Ma. Luisa!

Sí, segons em van explicar, és molt excepcional que la biblioteca Clarà tanqui més tard per una conferència però, com que el personal de la biblioteca, directora inclosa, també era a dintre.., va passar.

Espero que ho passis bé amb els programes de ràdio que hi ha penjats a la secció RÀDIO.

Si trobo el temps per a fer-ho, miraré d'anar-ne penjant més.

Una abraçada i fins a la pròxima ocasió.

 
 
 
 
Cerrar