Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Maria Teresa Llobet Arbat / Barcelona

Bon dia. En l'apartat "previst" hi ha anunciat l'espectable "Només per a uns quants?", a Mataró, el proper mes de Novembre. Estaria interessada en saber si es farà a Barcelona i d'altres localitats. Molt agraïda.

 

Marcel

Maria Teresa,

"Només per a uns quants?" és l'espectacle amb el qual es presenta la iniciativa " SIMFONOVA " ( per tant, el 1er espectacle que fem ). Això vol dir que estem en el procés de negociacions amb els teatres per mirar de fer-lo a tantes sales com ens sigui possible, això sí, sales que permetin un espectacle com aquest, en el qual, a banda del presentador i dels 4 cantants solistes, hi ha 130 persones més a l'escenari.

Tot i que la nostra voluntat és poder presentar-lo a Barcelona, i estem treballant perquè pugui ser així, en aquest moment, no tenim encara lligat el teatre per a fer-ho.

Pel que fa a altres llocs de Catalunya, les converses més avançades són amb el Teatre Kursaal, de Manresa, amb el Teatre Atlàntida, de Vic, amb l'Auditori de Granollers, i encara amb algun altre, però no tenim lligades encara les dates.


Conclusió: Si et fa gràcia veure què és això de " SIMFONOVA " i saber per què hem anomenat el nostre primer espectacle " Només per a uns quants? " crec que el millor és que ens veiem el pròxim dia 10 de novembre, al Teatre Monumental de Mataró, a les 18h.

 

Si volguessis treure entrades, es pot fer a través de www.fomentmataroni.fila12.cat

 

Una abraçada i moltes gràcies per l'interès, Maria Teresa!

 

 
 
 
 
Cerrar