Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Aurora Danés / Les Cabanyes

Enhorabona Marcel!!! Avui t'he escoltat a l'últim programa de Verdi que parlaves de la teva web i ara he fet un petit tast.Està molt bé. M'hi haig d'entretenir més perquè hi ha teca.... Tinc tots els programes vostres (tu i en Roger Alier) gravats i cada dia quan faig la meva horeta de bici estàtica n'escolto un. Després hi torno, per fer-me uns apunts i acabo amb l'audició de tota l'òpera. Us agraeixo molt la vostra feina: aprenc i m'ho passo bé. Passaré per la teva web de tant en tant i seguiré aprenent, ara Wagner, de vosaltres dos. Gràcies!!!!

 

Marcel

Gràcies a tu, Aurora.

El sentit que té que fem la nostra feina és que hi hagi persones com tu a qui aquesta aporti coses, i a qui complagui. T'agraeixo les paraules d'elogi, i et dono formalment la benvinguda a la web, a través de la qual, si ho vols, estarem en contacte. Una abraçada!

 

 
 
 
 
Cerrar