Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Àngels Carreras / Barcelona

Fantàstica web ! s'ha de dir que ens has fet esperar una mica , però valia la pena... Quina il·lusió tornar a veure Nit d'Arts... Gràcies

 

Marcel

Estic content que t'agradi, Àngels!

Poc a poc, tinc la intenció d'anar-hi penjant més programes i documents, però no sé ben bé quan ho podré anar fent perquè, en aquests moments, vaig molt malament de temps ( Encara que això, en els moments que vivim, no es pot presentar com una nosa, oi?  ) El Nit d'arts, a més, requereix un temps afegit perquè cal convertir el format de vhs. En fí, benvinguda a la web, i tot ho anirem fent. Una abraçada!

 
 
 
 
Cerrar