Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Alfons Rosell Guerrero / Alacant

Hola Marcel: Avui a Alacant m'ha sorprès agradablement trobar un dels teus llibres als prestatges de la Biblioteca de la ciutat, ha estat un moment curiós doncs jo duia el meu exemplar a la bossa crec que la bibliotecaria m'ha mirat amb més respecte, tota sorpresa i impressionada

 

Marcel

Carai, Alfons, fins i tot jo estic impressionat! Quin dels meus llibres era? El "Cinc cèntims d'òpera", el "Paraula d'òpera", l' "Aquella nit, a l'òpera"? o el "Vins compartits"? M'interessa perquè, aquí a Catalunya, ja comencen a costar de trobar i d'algun, com del "Cinc cèntims" per exemple, crec que està completament exhaurida fins la setena edició que, fins ara, ha estat la darrera.

 
 
 
 
Cerrar