Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Pepa Huerta / Gelida

Quina gran notícia saber que prepares un nou programa de tv, que esperem veure aviat! De segur que serà un éxit, doncs tens la capacitat de emocionar amb la didàctica i aixó només ho poden fer els grans mestres. Felicitats Marcel!!!

 

Marcel

Moltes gràcies, Pepa!

I a més, si acaba veient la llum, ja avanço que és un altre canvi important, respecte tot el que he fet fins ara. Veurem si me n'acabo sortint i si la tele, que ja sabeu que com qualsevol institució pública, en aquest moment no està precisament en vaques grasses, m'acaba fent confiança, un cop més. Sigui com sigui, m'esperona el vostre suport. Gràcies i estem en contacte a través de la pàgina.

 
 
 
 
Cerrar