Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

... < Tornar enrere

Simfonova
FES-TE AMIC DE SIMFONOVA

Cada cop que s'obren els llums de la sala, al final d'un dels nostres concerts, i rebem els aplaudiments i sobretot l'afecte que ens feu arribar, ens sentim en deute.

 

És per això que, els qui formem part de SIMFONOVA, hem decidit buscar camins per agrair-vos el suport i, en certa manera, correspondre'l.

 

Pensem que crear un CLUB D'AMICS DE SIMFONOVA, que ofereixi alguns avantatges als qui en formin part, pot ser una via per a fer-ho i, tan aviat com poguem, mirarem de donar-li forma.

 

En tot cas, si algú de vosaltres vol fer-nos saber que li agradaria comptar-se entre els AMICS DE SIMFONOVA, podeu dir-nos-ho ja, omplint el formulari que segueix.

 

Una abraçada, AMICS, i moltes gràcies.

SIMFONOVA

 
 

Nom i Cognoms

 

Edat

 

Població

 

 

Comarca

 

E-mail

 

 

Comentari

 

 
Enviar