Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Roger Vera Roqué / Alella

Hola, Marcel! Et segueixo (a tú i al Roger en aquest fantàstic tàndem que formeu) des de fa... 20 anys? amb el Nit d'arts, així com a la ràdio, i inclús vaig tenir el plaer de conèixe't personalment. Va ser al 2.009 a Sant Cugat en motiu del concurs Camerata de Sant Cugat, del qual formaves part del Jurat. Jo valg ser el tenor que va cantar la Malia de Tosti i... se'm va obliar la lletra, jajaja... Recordo amb molt de carinyo els teus ànims després del meu cabreig... Bé, el fet és que darrerament us escolto gràcies als àudios de Històries de l'Òpera, i m'he quedat al ùltim programa de Les Veus. I m'agradaria saber què és el que estàs fent darrerament i seguir-te (que no perseguir-te ;)) en el que vas fent. Una abraçada molt forta, perquè tant tú com el Roger sou quasi de la família!

 

Marcel

Hola Roger!

Doncs apuntan-te, com ja has fet, a la secció de la meva web "SUBSCRIU-TE PER SABER EL QUE FAIG", et mantindré informat, d'ara endavant, de les activitats que em semblin més destacades, d'entre les que faig habitualment. 

Gràcies per l'interès, Roger, i endavant amb el cant.

Marcel 

 
 
 
 
Cerrar