Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Maria Teresa Llobet / Barcelon

Bon dia Marcel. Ahir vàrem assistir al concert de Simfonova a Cornellà. Moltes felicitats! Abans d'entrar vàrem estar parlant amb una persona que no hi havia vingut mai, jo li vaig dir que estava segura que li agradaria molt. En va sortir encantada, i les expectatives als comentaris que li vaig fer van quedar superades amb escreix. Que continuïs fent-nos gaudir del teu treball i de tots els que el fan possible, cantants, orquestra i equip, tots ells excelents.

 

Marcel

Molt agraït per les teves paraules, Maria Teresa, i pel teu "prosselitisme".

Estic content que , ja que te la jugues pronosticant que el concert "Òpera, de què vas" estarà molt bé, abans d'haver-lo vist, almenys, no et fem quedar malament!

La veritat és que estem molt contents de la resposta que han tingut les tres representacions que portem.

A veure què els sembla al públic del Teatre Kursaal de Manresa, al de L'Atlàntida de Vic, al del Teatre Fortuny de Reus i al de L`Auditori de Girona, que són les cites més pròximes que tenim. 

Una abraçada, Maria Teresa, i gràcies. 

Marcel 

 
 
 
 
Cerrar