Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Xavier Mas Regàs / Tarragona

Benvolgut Marcel, He viscut una experiència molt positiva, assistint al curs que has impartit sobre el gran mestre Wagner. Espero que et decidirás a una segona part. Ha sigut molt interessant. Gràcies per la teva amabilitat i fins aviat.

 

Marcel

Molt agraït, Xavier, tots l'hem viscuda.

Jo també he après amb el curs, no només perquè sempre que haig de preparar-me'n un aprenc coses noves, sinó perquè, tenir entre els assistents persones molt formades com tu, m'obliga a l'autoexigència, a banda d'enriquir les sessions amb els comengaris que feu.

Gràcies i fins a una altra ocasió, Xavier.

 

 

 
 
 
 
Cerrar