Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

conxa segura mas / Palma de mallorca

Hola Marcel. Només vuic coneixer les dades del curset d'¡òpera d'estiu. Gracies salutaciopns

 

Marcel

Hola Conxa!

En aquests moment només et puc dir que, com sempre, el IV Curs d'Estiu d'Òpera Marcel Gorgori, serà la primera setmana del mes de juliol, en el cas d'aquest any, des de dilluns 2 fins a divendres 8 de juliol.

Serà com sempre, cada tarda de 16 a 20 h, amb mitja hora de descans enmig, i al Teatre del Reial Cercle Artístic de Barcelona, però encara no puc dir-te el tema d'aquest any, ni tampoc el preu. 

A començaments del mes de maig, us enviaré a tots els qui esteu apuntats a la meva web tota la informació, d'acord? 

Moltes gràcies, Conxa, pel teu interès. 

 

 
 
 
 
Cerrar