Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Conxa segura / Palma

Oh!!!Marcel enhorabona per el concert d'ahir vespre. Vaig disfrutar I em vaig emocionar I ja hi ha poques coses que m'emocionen.fins I tot vaig plorar quan vares contar la presencia del profesor Alier. Una passada..... Gràcies. Avui torne a Palma contenta I esperant tornar a aprendre mes ópera. Bssss

 

Marcel

Que bé, Conxa! Estic content de llegir el que em dius!

La veritat és que estem molt contents de l'èxit del concert al Liceu i que, a més, TV3 l'hagi enregistrat, així el podrem tornar a viure ( televisivament parlant ). 

El que vaig dir del Roger és exactament el que penso i vaig creure que era de justícia fer-ho, ho vam parlar amb la gent de SIMFONOVA, i tots vam pensar que era una bona idea, i sobretot que era just, fer-li aquell petit homenatge.

Gràcies, Conxa, i un petó cap a Mallorca!

 
 
 
 
Cerrar