Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Xavier Mas Regàs / Tarragona

Hola Marçel, després de la oportunitat de haver-te conegut a Tarragona, et puc dir que ja ting el llibre que hem vas recomanar "Aquella nit...". Tal com vas dir-me, per febrer organitzarás un curs sobre el gran Wagner que sinó hem passa res fora de lo normal, i asistiré amb molt d´interés. Et desitjo unes bones festes!

 

Marcel

Hola Xavier!

Efectivament, estic preparant un Curs d'Hivern d'òpera Marcel Gorgori, sobre Richard Wagner, no trigaré a convocar-lo, entre tots els qui esteu inscrits a la secció de la web "SUBSCRIU-TE PER SABER EL QUE FAIG".

Segurasment el començarem a mitjans de febrer.


Pel que fa als llibres, si t'ha agradat el to i l'estil del "Cinc cèntims d'òpera", et recomano que provis ara amb "Aquella nit, a l'òpera", crec que t'agradarà també. 

Recorda que només es pot comprar a la Botiga de la web.


En tot cas, gràcies Xavier, pel teu interès en la meva feina!

Una abraçada 

 

 
 
 
 
Cerrar