Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

FEDERICO FRALASCO FALORNI / GRANOLLERS

Marcel , Quin millor regal d'aniversari que assitir a un concert de SIMFONOVA amb la teva parella. Enhorabona per la qualitat del espectacle , llastima que hagim d'esperar un anyet per tornar a gaudir d'un nou concert. Moments estelars, espectaculars del concert d'ahir ( 26/11/17) al auditori de TERRASSA. * 8 do de pits de la soprano Sara Blanch. Impressionant. * Veu exquisita del tenor Carles Cosías.Magnific. * Aria de Il Barbiere di Seviglia. Carles Pachon. Un descubriment. Quina veu ¡¡¡. * La gran técnica de violi del Quim Garcia.Mare meva. I com no podia faltar la teva conduccio per fer d'aquest concert un espectacle de primer nivell. Gracies, Federico Fralasco i Mónica Hernández. Tant de bo pogueu venir algun dia al TAG de Granollers.

 

Marcel

Moltes gràcies, Federico, per la confiança de venir, i per molestar-te a escriure les teves impressions del concert.

Si, noi, de moment, per a veure un nou espectacle de SIMFONOV,A s'ha d'esperar un anyet. Això sí, si el mono és molt fort, sempre podeu repetir!

El pròxim diumenge, dia 17 de desembre, actuarem a l'Auditori de Sant Cugat, el dia 17 de gener al Gran Teatre del Liceu, i el dia 4 de febrer a l'Auditori de Girona!

Tant de bo poguéssim actuar a l'Auditori de Granollers, és dels pocs gran espais del país on encara no ens hem pogut presentar però, de moment, això no és possible.

Per part nostre, ja estem començant a preparar el nostre tercer espectacle.

Gràcies, Federico

 
 
 
 
Cerrar