Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Roger Deulofeu / Barcelona

Bon dia. Avui he tingut el gust d'escoltar el programa del 2016 conjunt amb el Roger Alier on veu entrevistar al tenor David Alegret. L'he disfrutat molt. Sempre he seguit amb molt entusiasme els vostres programes d'histories de l'opera i de fet en alguna ocasió, abans d'anar jo mateix a escoltar alguna opera al liceu buscava entre els vostres programes per veure si li havieu dedicat algun dels vostres analisis, que amb tant de gust he disfrutat. JO sóc d'aquells que elis hi agrada preparar-se les operes abans d'anr a escoltar-les. Ja no feu l'histories de l'opera? no n'heu fet al curs 2016-17? Simplement volia agrair-te tant a tu com al Roger Alier la bona feina que heu fet, i reivindicar la riquesa de les vostres propostes! tantdebò poguessiu seguir comentant operes de totes les èpoques en el mateix format de l'histories de l'opera. Una abraçada.

 

Marcel

Hola Roger!

Primer de tot, gràcies per les teves paraules d'elogi sobrer la nostra feina a la ràdiio.

Després, i en relacó a si tornarem  a fer programes a la ràdio, em consta que Catalunya Música així ho voldria però, malhauradament, la situació econòmica en què es troba l'emissora, ara per ara, ho fa difícil.

Tot i així, seguirem buscant la manera de fer-ho.

Per altra banda, permet que et feliciti per la manera com dius que t'acostes a les òperes. És exactament la manera com ho feia jo fa una pila d'anys i, crec, la millor manera de treure el màxim suc a cadascuna de les òperes a les quals un decideix accedir.

Enhorabona i fins aviat!

 
 
 
 
Cerrar