Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Raquel / Bcn

Felicitats per l'aposta d'aquesta nit "Els matisos de la veu de baríton" al Caixaforum. Aposta per altra banda assegurada amb el Josep Buforn i el Carles Pachón. Al Josep el vaig conèixer l'any passat a l'homenatge del Roger. Sempre m'impressiona molt la manera com "s'apropa" al piano (fa igual que jo amb els cavalls...ja li pots dir) És un plaer veure'l. I al Carles, l'he descobert avui: La seva veu notable amb domini en els diferents registres sorpren molt per la seva joventut. Especialment m'ha agradat l'aria de Don Carlo, aquí, ha tocat el cel. M'haguès agradat felicitar-los personalment, però heu marxat molt ràpid i he pensat "no els atabalis que han de descansar per la següent sessió; així que ja els hi diràs tu. Una abraçada, Marcel i a continuar gaudint de l'estiu.

 

Marcel

Hola Raquel!

Gràcies per haver vingut al concert i per haver escrit la teva impressió. N'estem molt contents, la veritat.

Si ens volies saludar, sento que no ens trobéssim en acabar i que tu mateixa li poguessis dir al Carles Pachón tot això. Però jo li ho traslladaré, tranquil.la.

Moltes gràcies i fins a una altra ocasió, Raquel.

 
 
 
 
Cerrar