Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Puri Mir / Tarragona

Gràcies per la bona feina que esteu fent amb Simfonova. Vaig anar al concert "La rebotiga..."a Reus i avui he repetit a Tarragona. Fantàstic. Tens (teniu) el do de conectar amb la gent i de fer-nos assequible el desconegut. De nou gràcies.

 

Marcel

Carai, Puri, aixòi ja és militància, eh!

Moltíssimes gràcies, pel teu interès en el projecte SIMFONOVA i per les teves paraules. Estem molt contents perquè, com has pogut comprovar, el públic ve a veure'ns i omple els teatres, però les comunicacions com aquesta teva i l'agraïment que rebem, és el que ens paga més de tot.

I naturalment ens encoratja a treballar al màxim per seguir creixent i millorant, quan creem el pròxim espectacle.

Una abraçada forta, Puri,  i moltes gràcies de nou pel teu interès i la teva confiança.

 
 
 
 
Cerrar