Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Lourdes Bassols Pascual / Barcelona

Enconratjo tothom a anar al segon concert de Simfonova!! Tot i que ja ho vaig fer ahir en persona al final del segon concert de Simfonova, t'escric per tornar-te a felicitar i que en quedi constància escrita. El concert sensacional, més tècnic que el primer, com tu mateix em vas dir, però molt didàctic, molt ben explicat i amb una selecció de peces molt equilibrada entre allò més conegut i altres menys populars. Un encert el "Buvons, buvons" de Rossini al final! Començo a esperar el tercer!! Gràcies, Marcel.

 

Marcel

Que bé, Lourdes!

Moltes gràcies per reproduir aquí, el que vam comentar ahir, a la sortida del concert que vam fer a L'Auditori de Cornellà.

La veritat és que estem molt contents! Aquest cap de setmana hem presentat "La rebotiga de l'òpera" al Teatre Fortuny de Reus i a L'Auditori de Cornellà i ha estat un èxit a tots dos llocs!

Gràcies per a fer-nos confiança, una altra vegada.

Ara bé.., pel tercer, encara hauràs d'esperar, eh.., que ens queda una gira considerable fins al gener del 2018 i després, caldrà un cert temps per crear-lo!!

Però en fi, si el públic ens continua acollint tan bé, no dubtis que arribarà!

Gràcies, Lourdes.

 

 
 
 
 
Cerrar