Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Margarida Marsal Marfil / Barcelona. Les Corts.

Hola Marcel, he trobat aquesta pàgina per recomanaciò de una persona. Però ara no trobo cap event a Barcelona, i nosaltres no volem sortir fora per no agafar el cotxe. H e llegit cinc centims dópera i en va agradar molt. a la T.V. et seguiem sempre. I ara quant ja et donava per perdut et retrovo amb aquesta fase que no conexia. Espero noticies teves. MARGARIDA MARSAL MARFIL

 

Marcel

Benvolguda Margarida,

primer de tot, molt agraït per l'interès que m'expliques en la meva feina.

Em permeto fer-te un suggeriment, si el que vols és estar periòdicament informada de les activitats més destacades que faig habitualment, tant a Barcelona com a fora, t'aconsellaria que m'enviïs un correu des de la secció de la web "SUBSCRIU-TE PER SABER EL QUE FAIG".

Si ho fas així, entraràs a formar part de l'ampli grup de persones a qui informo de manera personalitzada.

Per cert, si et va agradar el "Cinc cèntims d'òpera" sàpigues que ara per Sant Jordi es podrà comprar a través de la BOTIGA de la web el llibre de converses amb els cantants "Aquella nit, a l'òpera", a veure què et sembla.

Moltes gràcies, Margarida,  per l'interès i fins ben aviat.

 

 
 
 
 
Cerrar