Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

conxa segura mas / Palma

Hola Marçel: No trobo cap fragment del segon concert de sinfonova : la rebotiga de l'òpera, la qual cosa si va ser possible amb " només per uns quants " No se si es que no ho sec trobar o que no n'hi ha. Bssss

 

Marcel

Hola, Conxa!

Dona, acabem d'estrenar-lo! Encara no hem tingut temps d'enregistrar-lo en video, editar-lo, i començar-ne a ensenyar fragments! A més, estem en els moments de la primicia!

Després de l'exitosa estrena al Teatre Kursaal de Manresa, aquest diumenge el presentem a L'Atlàntida de Vic, després al Teatre Fortuny de Reus, etc, etc...

No trigaré a penjar-ne fotografies a la web de SIMFONOVA ( simfonova.cat ) i compta que, d'aquí a un temps, penjarem algún video del concert que us permeti fer-vos una idea de per on va això que en diem... "La rebotiga de l'òpera"

Una abraçada, Conxa, i moltes gràcies per l'interès.

 
 
 
 
Cerrar