Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Maria Teresa Llobet Arbat / Barcelona

Bon dia Marcel. Ens van treure "Nit d'arts" a la televisió, ara "Històries de l'òpera" a la radio. Quina llàstima.... Moltes persones ens hem aficionat a l'opera gràcies a ells. Hauríem de poder fer alguna cosa per poder-los recuperar.

 

Marcel

Hola Maria Teresa!

Sí, ho sé, però ja se sap, les coses passen o canvien. De tota manera, no dubtis que continuarem fent coses! De moment, et recomano que estiguis atenta als concerts de SIMFONOVA. Estic segur que els gaudiràs!

Això, a banda del "Curs d'Estiu d'Òpera Marcel Gorgori", que sé que ja tens molt present.

Una abraçada i gràcies per la confiança i l'interès, Maria Teresa.

 
 
 
 
Cerrar