Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Francesc Terrés Pons / Lleida

Francesc Terrés/Lleida Benvolgut: He anat dos cops a les teves encertades xarrades d'opera que acabes de donar a Lleida. Jo solament voldria dir-te que a l'inici de les sesion poses uns esquemes clasificatoris de les veus i dintre de les de tenor/soprano, la clasificació de lleu, mitja i spinto; doncs be, penso que no ha d'ésser mitja sino mitjana, és com una poma que la que no es gran ni petita és mitjana; mitja poma és altra cosa. Pel demes, perfecte. Gràcies, Francesc

 

Marcel

Hola Francesc!

Efectivament, tens tota la raó.

Tot i que no és en la distinció de tipus de veus de tenor i tipus de veus de soprano, sinó en la classificació general de les veus, quan en la projecció es distingeixen les veus masculines i femenines que no són ni la tessitura més aguda ni tampoc la més greu, hauria de dir-hi "tessitura intermitja" i no pas "mitja" com hi diu.

Bona observació. Gràcies.

 

 
 
 
 
Cerrar