Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Larissa Andréyevna Gerasimova / Tortosa

Benvolgut Marcel. Acabo de veure que comentes que no fareu el programa de ràdio i m'he quedat molt parada! Dis-me que NO és veritat! SISPLAU!!! Tot el que he aprés d'aquest món vos ho dec a vosaltres i ho dic ben alt, on sigui i davant de qui sigui. Si hem de signar a algun lloc, si hem d'enviar algun e-mail a algú o el que sigue, només ho has de demanar, Marcel Compta amb mi

 

Marcel

Molt agraït, Larissa, però de vegades les empreses no poden fer allò que voldrien i tinc la impressió que a Catalunya Música li passa això. Afortunadament sou molts els qui em consta que els heu fet saber la voluntat de trobar l'Històries de l'òpera a la graella i, sens dubte, això ajudarà a què en el futur, puguin fer l'esforç de tornar-nos a programar.

Mentrestant, et recomano que, si en tens ocasió, no et deixis perdre els concerts que fem amb el segell SIMFONOVA, crec que hi trobaràs la música i la manera de fer que t'agrada.

Una abraçada i gràcies.

 

 
 
 
 
Cerrar