Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

xavi toboso / vilajuïga

Bon dia Marcel. Fa forces anys, quan el VHS era tota una novetat, vam veure i gravar un programa teu a TV3, d'un concert a dos pianos, de dos artistes, un d'ells si no recordo malamanet, era jueu. Va ser un programa meravellós, que va finalitzar amb una cançó de bressol, espectacular per la seva senzillesa i dolçor. Recordo que els dos pianistes també tenien diversos teclats electrònics al seu costat. Per desgràcia, la cinta VHS on ho teniem gravat es va perdre. Et volia demanar si seria possible aconseguir el nom del programa, o el nom dels pianistes, o millor si seria possible aconseguir recuperar la gravació del concert. Atentament,

 

Marcel

Benvolgut Xavi,

la veritat és que no recordo gens, gens, aquest programa a què et refereixes.

És una mica extrany que fos un programa meu, perquè els meus programes eres d'òpera, però vaja, si tu ho dius, potser va ser una col.laboració en algun altre programa. No ho sé.

El que passa és que no ho recordo gens. No sé qui podien ser els dos pianistes que dius, i encara molt menys quina és aquesta peça que recordes que van tocar.

Em sap greu no poder-te ajudar en aquesta ocasió, Xavi.

Ho sento

 
 
 
 
Cerrar