Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Jordi V. / Barcelona

Bon dia, Marcel, Una pregunta directa: que potser han suprimit el vostre programa a Catalunya Ràdio? Ho dic perquè la nova temporada de l'emissora ja ha estat presentada, he vist la graella de programació i no he sabut trobar el programa, i després de llegir en Gordillo parlar de tots i cadascun dels col·laboradors que faran temes culturals, no us esmenta per enlloc (http://www.nuvol.com/opinio/catradioescultura/) Espero que no sigui així. Una abraçada, Jordi V.

 

Marcel

Hola Jordi.

Doncs la veritat és que encara no sabem si farem algun programa nou aquest any o no.

A Catalunya Música li han retallat molt considerablement el pressupost i, tot i que em consta que el seu director està fent tots els possibles per salvar l'Històries de l'òpera, en aquests moments encara estem en stand by.

Tan aviat com sàpiga alguna cosa, miraré de fer-vos-la saber. Ho penjaré a la secció "De mi a vosaltres "

Moltes gràcies per l'interès, Jordi

 
 
 
 
Cerrar