Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Roser Rojas i Simats / Sant Joan de Vilatorrada

Bona tarda! Espero que ja estiguis de vacances, ben merescudes... Volia dir-te que el curs em va agradar molt. Vaig aprendre i gaudir moltíssim amb el tema que ens havies preparat per aquest any. Els teus cursos d'Òpera em creen adicció! Ara mateix ja estic esperant el de l'any vinent. De moment, però, gaudint de l'Òpera amb els CDs que vaig comprant, anant al Liceu i esperant el nou espectacle de SIMFONOVA, quan vingueu a Manresa. Una forta abraçada i fins aviat! Roser Rojas i Simats

 

Marcel

Benvolguda Roser,

començo les vacances demà passat, perquè demà encara presento dos concerts sobre Il barbiere di Siviglia de Rossini, al Caixaforum de Barcelona.

T'agraeixo molt les teves paraules. L'any que ve espero plantejar un curs tan o més interessant que el d'aquest any.

Pel que fa a SIMFONOVA, estrenarem el nostre 2on concert "La rebotiga de l'òpera", precisament al Teatre Kursaal de Manresa, el pròxim 18 de desembre de 2016. Ens veurem allà.

Un petó i moltes gràcies pel teu interès.

 

 
 
 
 
Cerrar